Oficialii FRF, filmaţi cu camera ascunsă: "În România o mai bâjbâim noi. Pe plan european e sigur: Steaua e ca şi exclusă!"

Verdictul din "Cazul Valiza" înseamnă începutul sfârştiului pentru Steaua, cel puţin pe termen scurt şi mediu. Potrivit specialiştilor, şansele ca roş-albaştrii să scape fără a fi sancţionaţi de UEFA sunt nule.

Urmărește
1086 afișări
Imaginea articolului Oficialii FRF, filmaţi cu camera ascunsă: "În România o mai bâjbâim noi. Pe plan european e sigur: Steaua e ca şi exclusă!"

Oficialii FRF, filmaţi cu camera ascunsă: "În România o mai bâjbâim noi. Pe plan european e sigur: Steaua e ca şi exclusă!" (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Verdictul din "Cazul Valiza" înseamnă începutul sfârştiului pentru Steaua, cel puţin pe termen scurt şi mediu. Potrivit specialiştilor, şansele ca roş-albaştrii să scape fără a fi sancţionaţi de UEFA sunt nule.

Primul care a discutat despre această variantă a fost Marian Iancu, un om care cunoaşte extrem de bine regulamentele şi care s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu situaţii care ţin de TAS sau de forurile continentale.

Viorel Duru, preşedintele Comisiei de Licenţiere, un alt 'guru' al normelor şi regulilor forului continental, susţine aceeaşi variantă. Dacă oficial acesta a eludat subiectul, reporterii România TV au asistat la o discuţie în care Duru a explicat că verdictul UEFA în cazul Stelei poate fi unul singur: excluderea din competiţie.

Citeşte mai multe pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici