Paris 2024 - România va evolua în recalificări la opt rame cu cârmaci masculin

  • Echipajul românesc de opt rame cu cârmaci nu a reuşit luni să se califice direct în finala probei olimpice din competiţia ce are loc la baza nautică de la Vaires sur Marne.
  • Românii vor avea o nouă şansă de a obţine un loc în actul final prin participarea în cursa de recalificări.
Urmărește
169 afișări
Imaginea articolului Paris 2024 - România va evolua în recalificări la opt rame cu cârmaci masculin

Paris 2024 - România va evolua în recalificări la opt rame cu cârmaci masculin Foto cu caracter ilustrativ

Echipajul alcătuit din Constantin Adam, Florin Arteni, Bogdan Baitoc, Marius Vasile Cozmiuc, Laurentiu Danciu, Florin Sorin Lehaci, Mihaita Vasile Tiganescu, Mugurel Vasile Semciuc şi Adrian Munteanu a terminat prima serie a calificărilor cu timpul de 5 minute, 55 de secunde şi 82 de sutimi.

Românii nu au mai forţat pe finalul cursei din care doar primul echipaj a obţinut calificarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici