România U21 s-a impus cu 6-2 în faţa reprezentativei similare a Muntenegrului

  • România U21 a învins, vineri seara, cu 6-2 reprezentativa similară a Muntenegrului.
  • Louis Munteanu a marcat trei goluri.
Urmărește
185 afișări
Imaginea articolului România U21 s-a impus cu 6-2 în faţa reprezentativei similare a Muntenegrului

Sursa foto: Facebook/Echipa naţională de fotbal a României

Pentru Naţionala României au marcat Louis Munteanu, în minutele 16, 27, 74, Rareş Ilie, în minutul 52, Octavian Popescu, în minutul 59, şi Mihnea Rădulescu, în minutul 89.

Pentru gazde au înscrie Janjić, în minutul 21, şi Mrvaljević, în minutul 69.

Meciul s-a jucat pe Nikšić Stadium.

Pentru selecţionata U21 a României urmează meciul cu Elveţia programat marţi, 15 octombrie, de la ora 19.00, pe stadionul Giuleşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici