De ce devenim dependenţi de fast-food?

Hamburgerii, pizza, pastele bolognese sau carbonara, hotdogul, shaorma - toate aceste preparate de tip fast-food au un gust nemaipomenit numai dacă sunt cumpărate de la restaurantele de profil, explică "Gândul".

Urmărește
58 afișări
Imaginea articolului De ce devenim dependenţi de fast-food?

De ce devenim dependenţi de fast-food? (Imagine: Gândul/Shutterstock)

"Putem face şi aceste feluri de mâncare în propria bucătărie. Ingredientele se găsesc pe piaţă, dar nu vor avea acelaşi gust, miros şi culoare, ca cele cumpărate gata făcute. Specialiştii din domeniul fast-food adaugă anumite ingrediente secrete, precum prafuri sau condimente - compuşi care pot crea dependenţă", spune Livia Nena, bionutriţionist.

Citeşte mai multe despre compuşii din alimente care pot crea dependenţă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici