- Home
- Tehnologie
- (28.03.2023, 19:44)
- Alexandru Stan
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cum va arăta viitorul cu ChatGPT integrat în viaţa consumatorilor? Bing AI îi prezintă avantajele şi riscurile
Ce părere are Bing AI despre ChatGPT?
Urmărește
711 afișări
Midjourney/PromptHero
ChatGPT este un model de limbaj artificial dezvoltat de OpenAI, care poate interacţiona într-un mod conversaţional cu utilizatorii.
Acesta a fost antrenat pe o cantitate imensă de date text de pe internet şi poate genera răspunsuri text umane la un anumit prompt.
Poate răspunde la întrebări, discuta pe o varietate de subiecte şi genera piese de scriere creativă.
Dar cum va arăta viitorul cu ChatGPT integrat în viaţa consumatorilor? Care sunt avantajele şi riscurile acestui model de limbaj revoluţionar?
ULTIMELE ȘTIRI
-
Pe 22 decembrie Revoluția ajungea la București. Ce evenimente au marcat noaptea din 21 spre 22 decembrie
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
-
Iohannis, optimist că va desemna premierul după votarea preşedinţilor din cele două camere
Avantaje
- Unul dintre principalele avantaje ale ChatGPT este că poate oferi un serviciu automatizat de asistenţă pentru clienţi, răspunzând la întrebări frecvente sau chiar angajându-se în conversaţii mai libere cu utilizatorii. Acest lucru poate reduce costurile şi timpul necesare pentru a oferi suport uman şi poate creşte satisfacţia clienţilor.
- Un alt avantaj al ChatGPT este că poate fi folosit în alte aplicaţii de procesare a limbajului natural (NLP), cum ar fi rezumarea textului, traducerea limbajului şi crearea de conţinut. De exemplu, ChatGPT poate genera articole de ştiri, povestiri scurte, recenzii de produse sau postări pe reţelele sociale, folosind doar un prompt sau un context dat. Acest lucru poate facilita accesul la informaţii şi divertisment pentru utilizatori şi poate stimula creativitatea.
- Un al treilea avantaj al ChatGPT este că poate îmbunătăţi educaţia şi învăţarea pentru utilizatori, oferindu-le feedback, explicaţii sau sfaturi pe diferite domenii de cunoaştere. De exemplu, ChatGPT poate ajuta elevii să rezolve probleme matematice, să înveţe o limbă nouă sau să înţeleagă un concept dificil. Acest lucru poate spori motivaţia şi performanţa utilizatorilor şi poate deschide noi oportunităţi de învăţare.
Riscuri
- Lipsa inteligenţei emoţionale, care îl face incapabil să detecteze sau să exprime emoţiile utilizatorilor
- Generarea de erori în textul său, care pot fi cauzate de datele de antrenament incomplete sau părtinitoare, sau de lipsa cunoştinţelor despre lumea reală sau contextul specific.
- Necesitatea unei cantităţi mari de date pentru antrenament, care poate ridica probleme de cost, eficienţă şi accesibilitate.
- Preocupările privind utilizarea abuzivă sau interpretarea greşită a textului său generat, precum şi privind confidenţialitatea şi securitatea datelor utilizatorilor sau ale sale.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Klaus Iohannis convoacă partidele la consultări pentru formarea Guvernului. Se decid șefii de la Senat și Camera Deputaților
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Citește și: TRAPPIST-1 nu are atmosferă, constată astronomii după observaţiile efectuate de telescopul spaţial James Webb
Citește și: Ar putea exista planete din materie întunecată?
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Suspectul atacului de la Târgul de Crăciun din Magdeburg, Germania a fost arestat preventiv. Patru femei și un băiat au decedat iar peste 200 de persoane au fost rănite
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe