- Home
- Tehnologie
- (28.03.2023, 19:44)
- Alexandru Stan
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cum va arăta viitorul cu ChatGPT integrat în viaţa consumatorilor? Bing AI îi prezintă avantajele şi riscurile
Ce părere are Bing AI despre ChatGPT?
Urmărește
711 afișări
Midjourney/PromptHero
ChatGPT este un model de limbaj artificial dezvoltat de OpenAI, care poate interacţiona într-un mod conversaţional cu utilizatorii.
Acesta a fost antrenat pe o cantitate imensă de date text de pe internet şi poate genera răspunsuri text umane la un anumit prompt.
Poate răspunde la întrebări, discuta pe o varietate de subiecte şi genera piese de scriere creativă.
Dar cum va arăta viitorul cu ChatGPT integrat în viaţa consumatorilor? Care sunt avantajele şi riscurile acestui model de limbaj revoluţionar?
ULTIMELE ȘTIRI
-
LIVE UPDATE. Alegeri în SUA. Urnele încep să se închidă în mai multe state, vin primele rezultate. Kamala Harris și Donald Trump duc o luptă strânsă pentru Casa Albă și Congres
-
Netanyahu plănuieşte să-i concedieze şi pe şefii IDF şi Shin Bet - surse
-
Noul ministru al Apărării din Israel are origini româneşti. Cine este Israel Katz
-
Protestatarii încep să se adune la Ierusalim şi Tel Aviv după ce Gallant a fost demis
Avantaje
- Unul dintre principalele avantaje ale ChatGPT este că poate oferi un serviciu automatizat de asistenţă pentru clienţi, răspunzând la întrebări frecvente sau chiar angajându-se în conversaţii mai libere cu utilizatorii. Acest lucru poate reduce costurile şi timpul necesare pentru a oferi suport uman şi poate creşte satisfacţia clienţilor.
- Un alt avantaj al ChatGPT este că poate fi folosit în alte aplicaţii de procesare a limbajului natural (NLP), cum ar fi rezumarea textului, traducerea limbajului şi crearea de conţinut. De exemplu, ChatGPT poate genera articole de ştiri, povestiri scurte, recenzii de produse sau postări pe reţelele sociale, folosind doar un prompt sau un context dat. Acest lucru poate facilita accesul la informaţii şi divertisment pentru utilizatori şi poate stimula creativitatea.
- Un al treilea avantaj al ChatGPT este că poate îmbunătăţi educaţia şi învăţarea pentru utilizatori, oferindu-le feedback, explicaţii sau sfaturi pe diferite domenii de cunoaştere. De exemplu, ChatGPT poate ajuta elevii să rezolve probleme matematice, să înveţe o limbă nouă sau să înţeleagă un concept dificil. Acest lucru poate spori motivaţia şi performanţa utilizatorilor şi poate deschide noi oportunităţi de învăţare.
Riscuri
- Lipsa inteligenţei emoţionale, care îl face incapabil să detecteze sau să exprime emoţiile utilizatorilor
- Generarea de erori în textul său, care pot fi cauzate de datele de antrenament incomplete sau părtinitoare, sau de lipsa cunoştinţelor despre lumea reală sau contextul specific.
- Necesitatea unei cantităţi mari de date pentru antrenament, care poate ridica probleme de cost, eficienţă şi accesibilitate.
- Preocupările privind utilizarea abuzivă sau interpretarea greşită a textului său generat, precum şi privind confidenţialitatea şi securitatea datelor utilizatorilor sau ale sale.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Greșesc sau nu sondajele americane? Care sunt cele 3 scenarii în care ar putea câștiga Kamala Harris alegerile din SUA
Citește pe www.zf.ro: Dezastru în industria auto: Producătorul german de piese auto Schaeffler a anunţat că dă afară 4.700 de persoane. În septembrie, gigantul german a trimis înştiinţări de şomaj tehnic angajaţilor de la fabrica din Braşov
Citește pe www.zf.ro: Firma din România care face bani din ce aruncă românii la coş a deschis cea mai modernă fabrică din UE
Citește și: TRAPPIST-1 nu are atmosferă, constată astronomii după observaţiile efectuate de telescopul spaţial James Webb
Citește și: Ar putea exista planete din materie întunecată?
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Rezultatele din șapte state swing vor decide Președintele SUA. Republicanii susțin că Trump va lua Pennsylvania, care are cele mai multe voturi electorale
Dezastru în industria auto: Producătorul german de piese auto Schaeffler a anunţat că dă afară 4.700 de persoane. În septembrie, gigantul german a trimis înştiinţări de şomaj tehnic angajaţilor de la fabrica din Braşov
Se adună nori de criză. Un uriaş magazin din China, pe care unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume a vrut să îl umple ochi cu haine, genţi şi pantofi de milioane de euro, acum stă gol şi abandonat. Să fie acesta primul semn că şi în buzunarele bogaţilor a început să bată vântul?
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Cum e ca socru Ion Țiriac! Sorana Cîrstea, iubita fiului său, a dezvăluit latura mai puțin ştiută a magnatului
PROSPORT.RO
Ce s-a ales de averea Ronei Hartner. Motivul pentru care fiica ei nu a primit o moștenire prea mare
CANCAN.RO
„Eu sunt Ilinca”. Soția lui George Simion anunță o surpriză editorială în podcast-ul lui Codin Maticiuc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe