- Home
- Tehnologie
- BUCUREŞTI, (08.05.2024, 09:51)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Este AI sau nu este? Răspunsul va putea fi dat mai uşor: OpenAI dezvăluie un instrument de detectare a imaginilor din DALL-E
OpenAI, compania de inteligenţă artificială susţinută de Microsoft care se află în spatele popularului generator de imagini DALL-E, a anunţat lansarea unui nou instrument menit să depisteze imaginile digitale create de inteligenţa artificială.
Urmărește
172 afișări
Este AI sau nu este? Răspunsul va putea fi dat mai uşor: OpenAI dezvăluie un instrument de detectare a imaginilor din DALL-E
Autentificarea a devenit o preocupare majoră în contextul dezvoltării rapide a IA, autorităţile fiind îngrijorate de proliferarea falsurilor care ar putea perturba societatea.
Potrivit companiei, clasificatorul de detectare a imaginilor de la OpenAI, care este în prezent în curs de testare, poate evalua probabilitatea ca o anumită imagine să provină de la unul dintre modelele generative AI ale companiei, cum ar fi DALL-E 3.
OpenAI a precizat că, în timpul testelor interne efectuate pe o versiune anterioară, instrumentul a detectat cu precizie aproximativ 98% din imaginile DALL-E 3, în timp ce a semnalat incorect mai puţin de 0,5% din imaginile care nu sunt de tip AI.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
Cu toate acestea, compania a avertizat că imaginile DALL-E 3 modificate au fost mai greu de identificat şi că instrumentul semnalează în prezent doar aproximativ cinci până la 10 la sută din imaginile generate de alte modele AI, potrivit AFP.
De asemenea, OpenAI a declarat că va adăuga acum filigrane la metadatele imaginilor AI, pe măsură ce tot mai multe companii se vor înscrie pentru a respecta standardele Coaliţiei pentru Provenienţa şi Autenticitatea Conţinutului (C2PA).
C2PA este o iniţiativă a industriei tehnologice care stabileşte un standard tehnic pentru a determina provenienţa şi autenticitatea conţinutului digital, într-un proces cunoscut sub numele de filigranare.
Luna trecută, gigantul Facebook Meta a declarat că va începe să eticheteze materialele media generate de inteligenţa artificială începând cu luna mai, folosind standardul C2PA.
Google, un alt gigant al inteligenţei artificiale, s-a alăturat, de asemenea, iniţiativei.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Jennifer Lopez dezvăluie „dificultățile” pe care le întâmpină ca părinte care are gemeni: „Vrei să dai tot ce ai mai bun pentru ei. Vrei să îi ridici”
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe