Google Shopping primeşte şi mai multe funcţii bazate pe inteligenţă artificială

Google a anunţat extinderea utilizării inteligenţei artificiale în ceea ce priveşte serviciul de Shopping. Oferă acum recomandări mai relevante prin intermediul AI, scrie Engadget.

Urmărește
25 afișări
Imaginea articolului Google Shopping primeşte şi mai multe funcţii bazate pe inteligenţă artificială

Google Shopping primeşte şi mai multe funcţii bazate pe inteligenţă artificială

Noile funcţionalităţi permit algoritmului Gemini să sugereze produse asociate căutărilor utilizatorilor, în loc să afişeze doar o selecţie generală de articole. De exemplu, o căutare pentru caiete ar putea include şi recomandări pentru produse precum pixuri sau radiere.

Sugestiile sunt generate pe baza articolelor şi ghidurilor disponibile pe internet, pe care utilizatorii le pot consulta prin intermediul linkurilor disponibile. În plus, Google a îmbunătăţit şi capacitatea de rafinare a căutărilor cu ajutorul filtrelor.

Utilizatorii pot să caute după criterii precum mărimea hainelor sau disponibilitatea produselor în magazinele din apropiere. Funcţiile de realitate augmentată (AR) sunt, de asemenea, îmbunătăţite, permiţându-le utilizatorilor să vizualizeze produsele 3D, ca şi cum ar fi în magazin.

Pe lângă aceste îmbunătăţiri, Google Shopping a introdus inclusiv o pagină dedicată ofertelor, care personalizează afişarea reducerilor în funcţie de istoricul de căutări. Dacă utilizatorii preferă să nu fie urmăriţi pentru căutările personalizate, aceştia pot dezactiva această opţiune oricând.

Noile funcţii sunt, momentan, disponibile în SUA, însă vor fi implementate treptat în următoarea perioadă şi în alte zone ale planetei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici