Netflix a anunţat „Moments”, o opţiune care îi lasă pe utilizatori să salveze momente din filme

Netflix a anunţat lansarea unei noi funcţii, „Moments”, disponibilă iniţial pe iOS şi ulterior pe Android, care le permite utilizatorilor să salveze şi să partajeze scene favorite din filme şi seriale, scrie Variety.

Urmărește
40 afișări
Imaginea articolului Netflix a anunţat „Moments”, o opţiune care îi lasă pe utilizatori să salveze momente din filme

Sursa foto: Netflix

Acum, utilizatorii pot marca momente speciale direct în tab-ul „My Netflix”, având posibilitatea de a le revedea oricând sau de a le partaja cu prietenii pe platforme precum Instagram şi Facebook.

Noua funcţie este parte a unei campanii de promovare intitulată „It’s So Good”, în care vedete precum Giancarlo Esposito, Simone Biles şi Cardi B împărtăşesc scenele preferate.

Marian Lee, directorul de marketing Netflix, a spus că funcţia sărbătoreşte momentele care îi captează pe fani, fie că inspiră costume de Halloween, fie că devin virale pe reţelele sociale.

„Moments” vine în contextul popularităţii crescute a conţinutului Netflix, unde scene celebre din seriale precum „Bridgerton” au devenit virale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici