O grădină zoologică din Australia oferă vizitatorilor ocazia de a interacţiona cu animale realizate din lasere

Parcul Hologram Zoo, care a fost deschis la începutul acestui an, prezintă 50 de exponate realiste, de la dinozauri la gorile, folosind o tehnologie holografică inovatoare. Creatorul său spune că este cel mai futurist parc tematic cu animale din lume, folosind o tehnologie care nu a fost folosită nicăieri altundeva.

Urmărește
167 afișări
Imaginea articolului O grădină zoologică din Australia oferă vizitatorilor ocazia de a interacţiona cu animale realizate din lasere

Hologram Zoo, FACEBOOK

Parcul foloseşte o nouă tehnologie „de profunzime” care face ca animalele să pară mari. Imaginile în mişcare sunt aduse la viaţă de un proiector laser care care permit ochelarilor simpli purtaţi de vizitatori să separe câmpurile de lumină. În plus, există un dispozitiv care ştie unde se află toţi cei din cameră, creând o experienţă virtuală personalizată.

Spectacolele holografice vin şi cu o tehnologie senzorială, permiţând vizitatorilor să miroasă florile şi copacii, potrivit BBC

Tehnologia care iluminează parcul tematic al Axiom Holographics din suburbia Brisbane străluceşte şi în alte domenii. Bruce Dell, directorul executiv al Axiom Holographics şi creatorul Hologram Zoo, spune că firma sa are contracte cu gigantul aerospaţial Airbus şi corporaţia americană Honeywell, precum şi construieşte un acvariu holografic pentru un hotel de lux deţinut de Bill Gates în Maldive.

  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici