- Home
- Tehnologie
- (04.11.2022, 14:27)
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
(P) Noul HUAWEI Mate 50 Pro aduce tehnologii de ultimă generaţie şi o cameră foto de excepţie
Mate 50 Pro, cel mai recent telefon vârf de gamă lansat de Huawei, este o premieră în lumea pasionaţilor de tehnologie, întrucât este primul smartphone din lume cu diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri, venind la pachet cu un design excepţional.
Urmărește
1681 afișări
Noul telefon moşteneşte simetria axială emblematică a designului seriei Mate, dar vine şi ceva în plus. Mate 50 Pro aduce în premieră un design elegant şi inedit, care redefineşte simţul estetic prin intermediul inserţiilor în relief Clous de Paris şi a atenţiei deosebite la detalii. Smartphone-ul vine cu două tipuri de carcasă pentru spate: o variantă din sticlă şi una de piele vegană.
Varianta de sticlă este disponibilă în două culori clasice, care nu se demodează: negru şi argintiu. Varianta din piele vegană este de culoare portocalie, amintind de farmecul razelor de soare şi fiind echipată cu un ecran de sticlă „Kunlun Glass”. Ceea ce face acest ecran special este compoziţia acestuia. Alcătuit din miliarde de cristale la nivel nanometric, ecranul „Kunlun Glass” este mai durabil şi mai rezistent la cădere, fapt dovedit chiar de certificarea de cinci stele primită din partea SGS Elveţia. HUAWEI Mate 50 Pro este primul smartphone din lume care a primit această certificare, marcând încă o premieră.
În plus, acest telefon dispune şi de certificare IP68 pentru rezistenţa la apă la o adâncime de şase metri. Astfel, Mate 50 Pro poate suporta cu uşurinţă mediile neprietenoase, făcând faţă cu succes la umiditate şi praf.
Performanţe de top şi o varietate de aplicaţii datorită AppGallery
Totodată, HUAWEI Mate 50 Pro a fost creat pentru a oferi performanţe de înaltă calitate. Mai exact, SuperHold alocă inteligent memoria, pentru ca utilizatorii să se bucure de multi-tasking fără întreruperi. La rândul său, SuperRender reduce consumul de energie, prevenind cu succes supraîncălzirea dispozitivului. SuperStorage are rolul de a elimina fişierele duplicat în mod imperceptibil şi de a comprima aplicaţiile rar folosite. Iar SuperEnergy Boosting oferă trei ore de standby sau 12 minute de apel atunci când nivelul bateriei scade sub 1%.
Pentru a se bucura pe deplin de funcţionalităţile acestui smartphone vârf de gamă, utilizatorii au la dispoziţie universul AppGallery, un ecosistem inteligent şi inovator care oferă experienţe unice. AppGallery se află între primele trei pieţe de aplicaţii din lume, cu peste 216,000 de aplicaţii cu HMS Core la nivel global. Mai mult, AppGallery oferă o varietate de aplicaţii din numeroase domenii, lucrând îndeaproape cu peste 5,75 milioane de dezvoltatori din întreaga lume pentru a oferi consumatorilor beneficii unice şi oferte care funcţionează pentru ei. În acest fel, experienţa de utilizare AppGallery este mai plăcută, eficientă şi intuitivă.
Utilizatorii pot găsi aplicaţii dintr-o gamă largă de domenii: social media, navigaţie şi transport, banking, ştiri, divertisment, fashion, jocuri şi nu numai. AppGallery oferă unele dintre cele mai populare aplicaţii din România, incluzând aplicaţiile financiare, precum BT Pay, George România şi multe altele, dar şi aplicaţii pentru operatorii de telefonie mobilă, precum My Vodafone România, My Orange România, DIGI.ro sau MyAccount Telekom. Utilizatorii pot accesa şi aplicaţii ale supermarketurilor şi magazinelor populare, precum Carrefour, Lidl, About You sau elefant.ro. Alte aplicaţii foarte căutate sunt MyEdenred România, Bolt sau E.ON Myline, iar Tazz, serviciul de livrare de alimente, se numără printre aplicaţiile recent adăugate pe AppGallery.
În plus, hărţile performante, navigarea şi aplicaţiile de călătorie sunt toate la îndemână cu AppGallery. Nu te vei rătăci niciodată, având cu varietate de aplicaţii, precum Petal Maps, Trip.com, Agoda şi Ryanair.
Serviciile Google sunt şi ele disponibile pe HUAWEI Mate 50 Pro, prin intermediul Gspace. Gspace este un magazin de aplicaţii disponibil pe AppGallery, care oferă cele mai populare aplicaţii Google, cum ar fi Facebook, Instagram şi WhatsApp, dar şi altele, de tipul Uber şi Spotify. Cu doar câteva click-uri, utilizatorii pot să se bucure de aplicaţiile lor favorite.
Fotografia este dusă la un alt nivel cu HUAWEI Mate 50 Pro
HUAWEI Mate 50 Pro dispune de o cameră Ultra Aperture de 50 MP, cu o diafragmă fizică reglabilă pe 10 niveluri, integrând inovaţii de ultimă generaţie în sistemul optic, structura mecanică, tehnologia şi procesarea imaginii. Diafragma inteligentă poate fi ajustată pentru a se potrivi dimensiunea cu peisajul, dar şi cu scenariul de fotografiere identificate în modul Auto.
Comutarea la modul Profesional permite reglarea manuală a profunzimii de câmp şi a gradului de blur, pe când hardware-ul şi algoritmii avansaţi integraţi îmbunătăţesc realizarea imaginilor statice, pentru a reda fotografii de cea mai înaltă calitate. De asemenea, camera Ultra Aperture este echipată cu o diafragmă mare f/1.4 care, împreună cu motorul de imagine XD Fusion Pro şi un aport ridicat de lumină, stabileşte perfect luminozitatea imaginii, detaliile de lumini şi umbre, precum şi temperatura corectă de culoare. Rezultatul sunt imagini profesionale, care îi vor satisface şi pe cei mai pretenţioşi utilizatori.
Modul de Noapte surprinde imagini cu zone luminoase şi întunecate distincte, chiar şi în medii slab iluminate, astfel că fotografiile pe timp de noapte nu sunt o provocare. Iar pentru fotografii de tip portret memorabile, modul Portret foloseşte estomparea naturală a fundalului pentru ca subiectul să iasă în evidenţă raportat la mediul înconjurător.
Pentru situaţiile în care utilizatorii vor să captureze un subiect aflat la distanţă – poate o pasăre aflată în zbor, de exemplu – camera periscop cu teleobiectiv acceptă o gamă de Zoom de până la 200X, aducând scenele îndepărtate chiar în faţa utilizatorului. În plus, detaliile minuscule sunt evidenţiate prin camera macro cu unghi larg, pentru ca obiectele mici şi delicate, cum ar fi firele de iarbă şi picăturile de rouă, să fie surprinse cu o claritate remarcabilă. Nu în ultimul rând, HUAWEI Mate 50 Pro acceptă înregistrarea video macro, dar şi macro picture-in-picture, pentru a reda cu precizie scenele în mişcare.
HUAWEI Mate 50 Pro este disponibil pentru comandă online pe HUAWEI Store şi vine la preţul recomandat de 5.999 RON (pentru variantele Black şi Silver, cu 256 GB ROM) şi 6.499 RON (pentru varianta Orange, cu 512 GB ROM).
ULTIMELE ȘTIRI
-
Valdimir Putin s-ar confrunta cu o revoltă a armatei. Comandanții militari ruși refuză să-și trimită subordonații la atacuri
-
Putin se confruntă cu o revoltă a armatei. „Comandanţii refuză să trimită trupe” pentru un asalt pe râul Nipru, spun partizanii ucraineni
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
Citește pe alephnews.ro: Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe