Meta va permite utilizatorilor să creeze personaje customizate cu inteligenţa artificială

Meta Platforms va lansa un nou instrument numit AI Studio, care va permite utilizatorilor să creeze, să partajeze şi să proiecteze chatboţi personalizaţi cu ajutorul inteligenţei artificiale.

Urmărește
117 afișări
Imaginea articolului Meta va permite utilizatorilor să creeze personaje customizate cu inteligenţa artificială

Foto cu caracter ilustrativ

AI Studio va permite utilizatorilor să creeze personaje customizate, iar creatorii Instagram vor putea utiliza aceste personaje „ca o extensie a lor”, fiind capabile de a gestiona întrebările adresate de urmăritori prin mesaje şi răspunsuri la poveşti, a declarat Meta, conform Reuters.
 
Utilizatorii îşi pot partaja personajele cu inteligenţă artificială pe diversele platforme ale gigantului social media.
 
Noul instrument este construit cu Llama 3.1 de la Meta, cea mai mare versiune a modelelor sale de inteligenţă artificială, majoritatea gratuite, lansată săptămâna trecută, care este disponibilă în mai multe limbi şi are indicatori de performanţă capabili să concureze cu modelele plătite ale rivalilor precum OpenAI.
 
OpenAI, producătorul ChatGPT, lucrează la un proiect cu nume de cod „Strawberry”, ale cărui detalii sunt ţinute strict secrete chiar şi în cadrul OpenAI, în timp ce startup-ul se întrece pentru a demonstra că tipurile de modele pe care le oferă au capacităţi avansate de raţionament, a relatat în exclusivitate Reuters la începutul lunii iulie.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici