PlayStation sărbătoreşte 30 de ani cu un turneu mondial de concerte

  • PlayStation: The Concert va prezenta muzică din jocuri populare de PS5, inclusiv God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima sau Horizon.
  • Turneul va începe pe 19 aprilie 2025, în Dublin, Irlanda, şi va continua în Europa, extinzându-se apoi în SUA şi alte locaţii până în 2026.
  • Biletele vor fi disponibile pentru vânzare pe 18 octombrie, cu acces anticipat din 16 octombrie folosind codul PLAYCONCERT24.
Urmărește
50 afișări
Imaginea articolului PlayStation sărbătoreşte 30 de ani cu un turneu mondial de concerte

PlayStation sărbătoreşte 30 de ani cu un turneu mondial de concerte

PlayStation, o divizie a Sony Interactive Entertainment, sărbătoreşte 30 de ani de la înfiinţare.

Compania lansează o serie de concerte intitulate PlayStation: The Concert, care va include muzică din jocuri populare de PS5, cum ar fi God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima şi Horizon, scrie Digital Trends.

Turneul începe pe 19 aprilie 2025, în Dublin, Irlanda, şi va continua pe parcursul lunii mai în Europa, extinzându-se în cele din urmă în SUA şi alte locaţii, cu date ce se vor întinde până în 2026.

Concertele vor avea loc în mai multe oraşe europene, inclusiv Amsterdam, Paris, Budapesta, dar şi în Polonia şi Norvegia, înainte de a se muta în Statele Unite. Această serie de concerte face parte din celebrarea mai amplă a 30 de ani de la înfiinţarea PlayStation, comemorând lansarea consolei originale în Japonia pe 3 decembrie 1994.

Concertele promit o producţie de înaltă tehnologie, cu elemente vizuale complexe care utilizează LED-uri şi proiecţii pentru a prezenta momentele legendare din jocuri, alături de sunet ambiental imersiv.

Biletele vor fi disponibile pentru vânzare pe 18 octombrie, cu acces anticipat disponibil folosind codul PLAYCONCERT24 începând cu 16 octombrie. Festivităţile aniversare includ, de asemenea, console în ediţie specială, cadouri pentru jucători şi jocuri de masă unice cu tematică PlayStation, care vor fi lansate pe 9 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici