Primele funcţii Apple Intelligence sunt aşteptate la sfârşitul lunii

Apple Intelligence ar putea fi lansat pe 28 octombrie şi va include noi funcţii precum editorul de text şi funcţia Clean Up pentru imagini, informează Engadget.

Urmărește
39 afișări
Imaginea articolului Primele funcţii Apple Intelligence sunt aşteptate la sfârşitul lunii

Primele funcţii Apple Intelligence sunt aşteptate la sfârşitul lunii

Compania a anunţat luna trecută că vizează luna octombrie pentru lansarea versiunilor iOS 18.1, iPadOS 18.1 şi macOS Sequoia 15.1, care vor aduce primele caracteristici ale Apple Intelligence pe dispozitivele iPhone 16 şi alte produse Apple, însă nu a oferit o dată exactă pentru lansare, sugerându-se, totuşi, data de 28 octombrie.

Prima tranşă de caracteristici Apple Intelligence va include un editor de text şi un instrument de sumarizare, numit Writing Tools, precum şi înregistrări audio inteligente şi transcriere pentru aplicaţii precum Mail, Notes, Pages şi altele.

De asemenea, este aşteptată şi noua funcţie Memories din aplicaţia Photos, care le va permite utilizatorilor să creeze cu uşurinţă filme cu imagini din galerie, dar şi funcţia Clean Up, care poate elimina obiectele din fundalul imaginilor.

Se va miza, de asemenea, şi pe integrarea ChatGPT şi Genmoji. Se preconizează ca funcţiile să fie disponibile în versiunile ulterioare ale iOS 18, care vor fi lansate spre sfârşitul anului şi începutul anului 2025.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici