Volane dreptunghiulare şi maşini plutitoare, lansate la un eveniment auto din Paris

Producătorii auto chinezi şi europeni au prezentat luni noi modele de maşini la Salonul Auto de la Paris, concentrându-se în special pe gamele lor electrice, cu toate că UE se pregăteşte să impună tarife pentru vehiculele electrice fabricate în China la sfârşitul acestei luni, informează Reuters.

Urmărește
152 afișări
Imaginea articolului Volane dreptunghiulare şi maşini plutitoare, lansate la un eveniment auto din Paris

Volane dreptunghiulare şi maşini plutitoare, lansate la un eveniment auto din Paris

Există mai multe lansări mult aşteptate, de la care se aşteaptă să genereze agitaţie la acest eveniment, cel mai mare de acest tip din Europa. Organizatorii au numărat aproximativ 50 de premiere europene sau mondiale.

Gigantul chinez producător de vehicule electrice, BYD, care a intrat pe multe pieţe europene în această vară, speră să provoace Tesla Model Y cu un SUV electric de dimensiuni medii cunoscut sub numele de Sea Lion 07. De asemenea, compania va prezenta în premieră pentru Franţa SUV-ul său hibrid plug-in de lux, Yangwang U8, care este capabil să plutească în cazul accidentelor care implică apa. De asemenea, poate parca lateral şi poate face o întoarcere completă pe loc datorită celor patru motoare electrice, câte unul în fiecare roată.

Producătorul Renault va prezenta micul său SUV electric, R4, o versiune modernă a celebrului Renault 4 din anii '60, precum şi o nouă Dacia Bigster, o versiune mai mare a celui mai bine vândut SUV, Duster.

Volkswagen va prezenta în premieră SUV-ul cu şapte locuri VW Tayron, care vine în versiunile mild hybrid sau plug-in hybrid.

Peugeot, care a mai proiectat anterior un volan mini, prezintă acum un volan dreptunghiular, numit „Hypersquare”, care va apărea în primele showroom-uri auto începând cu 2026.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici