Christopher Nolan va primi titlul de cavaler după câştigarea Premiului Oscar pentru filmul ,,Oppenheimer”

  • Regizorul premiat cu Oscar, Christopher Nolan, va primi titlul de cavaler.
  • Şi soţia sa, producătoarea de film Emma Thomas, va primi un titlu de membru într-un ordin cavaleresc.
  • Distincţiile au fost anunţate în cadrul unor documente publicate de guvern.
1209 afișări
Imaginea articolului Christopher Nolan va primi titlul de cavaler după câştigarea Premiului Oscar pentru filmul ,,Oppenheimer”

Christopher Nolan va primi titlul de cavaler după câştigarea Premiului Oscar pentru filmul ,,Oppenheimer”

Christopher Nolan a câştigat luna aceasta premiul Oscar pentru cel mai bun regizor al filmului ,,Oppenheimer”, pelicula câştigând 7 Oscaruri din cele 13 nominalizări, printre care şi premiul pentru cel mai bun film. Anterior, Nolan a câştigat aceleaşi distincţii şi în cadrul premiilor BAFTA.

Christopher Nolan şi Emma Thomas au colaborat la toate lungmetrajele majore ale regizorului, inclusiv la trilogia The Dark Knight, Inception din 2010, Interstellar din 2014, Dunkirk din 2017 şi Tenet din 2020.

Nolan a vorbit în trecut despre faptul că soţia sa ,,a văzut întotdeauna lucrurile la fel ca mine în ceea ce priveşte importanţa mediului", notează Sky News.

Atunci când Nolan a primit bursa de la British Film Institute (BFI) pentru că este "unul dintre cei mai inovatori şi influenţi regizori de film din lume", el a dat credit soţiei sale.

Regele Carol al III-lea a acordat joi după-amiază distincţiile industriei creative, iar Ted Sarandos, co-directorul executiv al Netflix, a fost, de asemenea, recompensat, potrivit IMDb

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici