Cillian Murphy a devenit vegan: „Mi-e dor de brânză. Nu îmi lipseşte carnea”

  • Când a fost întrebat dacă a ales dieta din motive etice sau de sănătate, Cillian a răspuns că sunt „ambele motive”.
  • Vorbind despre trecerea la dieta vegană, care interzice consumul de carne, lactate şi ouă, Murphy a oftat înainte de a mărturisi: „Mi-e dor de brânză”.
  • Antrenorul lui i-a recomandat să mănânce carne pentru a se pregăti pentru primul sezon din Peaky Blinders.
3532 afișări
Imaginea articolului Cillian Murphy a devenit vegan: „Mi-e dor de brânză. Nu îmi lipseşte carnea”

Cillian Murphy a devenit vegan: „Mi-e dor de brânză. Nu îmi lipseşte carnea”

Vorbind la podcastul WTF cu Marc Maron, Cillian Murphy a spus că a trecut la o dietă pe bază de plante. Vorbind despre trecerea la dietă, care interzice consumul de carne, lactate şi ouă, Murphy a oftat înainte de a mărturisi: „Mi-e dor de brânză”, conform NME.

Cillian Murphy a împărtăşit: „Nu îmi lipseşte carnea”. El a continuat: „Am avut un fel de recidivă şi nu m-am simţit mai bine, aşa că m-am retras din nou”, înainte de a împărtăşi că a consumat carne de căprioară.

Când a fost întrebat dacă a ales dieta din motive etice sau de sănătate, Cillian a răspuns că sunt „ambele motive”.

Cu toate acestea, el a mai spus că antrenorul lui i-a recomandat să mănânce carne pentru a se pregăti pentru Peaky Blinders.

El a explicat un alt motiv care a stat la baza tranziţiei sale iniţiale la această dietă: „La început, erau o mulţime de cazuri de boala vacii nebune şi chestii de genul ăsta…era rău. Aşa că acum pur şi simplu nu o mai consum”.

Acest lucru confirmă comentariile făcute într-un interviu cu Porter în 2017, în care acesta şi-a exprimat îngrijorarea faţă de această boală, denumită encefalopatie spongiformă bovină. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
carne,
boala,
dieta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici