Un restaurant cunoscut din Bucureşti s-a închis după 22 de ani

Restaurantul La Mama de la Ateneu s-a închis după 22 de ani. Spaţiul a fost preluat de grupul Fratelli, anunţă Ziarul Financiar.

Urmărește
858 afișări
Imaginea articolului Un restaurant cunoscut din Bucureşti s-a închis după 22 de ani

Un restaurant cunoscut din Bucureşti s-a închis după 22 de ani

La Mama Ateneu, un restaurant emblematic pe scena Capitalei, s-a închis după 22 de ani. În locul lui vine grupul Fratelli cu un concept care va fi deschis în 2025, spun sursele ZF.

Spaţiul din inima Bucureştiului are o suprafaţă de circa 620 mp, aici fiind inclusă atât casa, cât şi terasa.

Restaurantul La Mama Ateneu, amplasat, după cum îi zice şi numele, în zona Ateneului din Bucureşti, s-a închis după ce a expirat contractul de chirie şi nu a mai fost prelungit.

Zona aceasta a Capitalei a devenit una extrem de populară în rândul operatorilor HoReCa, iar asta deja de circa un deceniu. Popularitatea a fost „extinsă“ mai recent şi în zona apropiată Pieţei Amzei. Mai mult, şi Calea Victoriei a devenit o destinaţie de primă mână în rândul operatorilor din ospitalitate, fie că e vorba de proprietari de baruri, cafenele, bistrouri, cofetării ori restaurante.

În acest context, grupul Fratelli, care are în portofoliu, dincolo de localurile cu acelaşi nume, şi o serie de restaurante şi bistrouri precum Biutiful şi Fratellini, va veni în zonă, unde nu are încă o amprentă gastronomică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici