Alfred Bulai a fost reţinut. Mai multe studente îl acuză pe profesor de hărţuire sexuală

  • Profesorul Alfred Bulai a fost reţinut miercuri, pentru 24 de ore, în dosarul de hărţuire sexuală.
  • El este acuzat de mai multe studente de hărţuire sexuală.
Urmărește
1977 afișări
Imaginea articolului Alfred Bulai a fost reţinut. Mai multe studente îl acuză pe profesor de hărţuire sexuală

Alfred Bulai a fost reţinut

Alfred Bulai, profesor al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), a fost reţinut. Decizia a fost luată de cei care instrumentează dosarul.

Poliţiştii din Capitală au făcut percheziţii la sediul SNSPA şi la proprietăţile lui Alfred Bulai în dosarul în care mai multe studente îl acuză pe profesor de hărţuire sexuală.

Miercuri, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

„Având în vedere sesizarea din oficiu întocmită la nivelul Secţiei 2 Politie, în care procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală, fapte care ar fi fost comise de către un bărbat, în vârstă de 61 de ani, cadru didactic al unei universităţi din Capitală, în această dimineaţă, 4 septembrie a.c., au fost puse în executare 3 mandate de percheziţie, în Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov. Bărbatul în cauză a fost condus la audieri, faţă de acesta fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând, ca în cursul zilei de mâine, să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere legală”, au explicat poliţiştii.

Cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici