Şuie Paparude concertează pe 19 aprilie într-un club din Capitală

Formaţia Şuie Paparude va concerta, pe 19 aprilie, în clubul Colectiv din Bucureşti, unde va avea loc o nouă ediţie a petrecerii "Dansul şi Avansul", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

88 afișări
Imaginea articolului Şuie Paparude concertează pe 19 aprilie într-un club din Capitală

Şuie Paparude concertează pe 19 aprilie într-un club din Capitală

UFe şi AltOm sunt gazdele permanente ale petrecerilor "Dansul şi Avansul", iar NotSoCommonDJ şi The Basstard întregesc line up-ul ediţiei a 11-a.

Formaţia Şuie Paparude s-a lansat în toamna anului 1993, având cinci membri, între care un basist (Mihai Dobre - Dobrică) şi un clăpar (Mihai Câmpineanu - Michi), şi aborda un stil alternativ-new-wave, potrivit site-ului trupei.

Un an mai târziu, în formaţie rămân doi membri, respectiv Michi şi Dobrică. În 1995, Şuie Paparude, împreună cu DJ Vasile, lansează primul album - "Şuie Paparude", urmat, în 1998, de maxi-single-ul "Musca". Cel de-al treilea album, "Urban", apare în primăvara anului 2000.

În anul 2001, li se propune să includă piesa "Ajutor" pe coloana sonora a filmului hollywoodian "Inahbited". În 2003, în trupă este cooptat Junkyard. În acelaşi an, Şuie Paparude lansează albumul "Atac la persoană", urmat de "Scandalos" (2004).

În februarie 2005, Şuie Paparude primeşte premiul pentru cea mai bună piesă de club, "Pentru inimi", la concursul Nights Awards.

Pe 23 iunie 2006, Şuie Paparude este invitată să cânte pe Stadionul "Lia Manoliu" din Capitală în deschiderea concertului susţinut de Depeche Mode.

Tot în vara anului 2006, Şuie Paparude primeşte premiul MTV pentru cea mai bună trupă alternative.

În ianuarie 2008 are loc lansarea celui de-al şaselea album, "A fost odată". La începutul lui 2009, Junkyard părăseşte trupa, iar locul lui este luat de Bean (Alexe Andrei Marius). În 2010, apare albumul "E suflet în aparat", iar, în 2012, apare single-ul "Nu te mai saturi de noi".

Biletele pentru concertul din 19 aprilie pot fi achiziţionate în seara evenimentului, la preţul de 20 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici