Starea lui Florin Piersic, ameliorată. Actorul s-a ridicat în picioare la marginea patului

  • Starea generală a lui Florin Piersic s-a ameliorat, anunţă managerul interimar al Spitalului Foişor, Şerban Dragosloveanu.
  • Actorul este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni.
581 afișări
Imaginea articolului Starea lui Florin Piersic, ameliorată. Actorul s-a ridicat în picioare la marginea patului

Starea lui Florin Piersic, ameliorată. Actorul s-a ridicat în picioare la marginea patului

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 11.05.2024, arată o îmbunătăţire a valorilor/indicatorilor biologici şi o ameliorare a stării generale. A început procesul de mobilizare activă al pacientului, care este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni”, potrivit unui omunicat semnat de managerul interimar al Spitalului Foişor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Şerban.

Actorul Florin Piersic a fost mutat, joi dimineaţa, la Spitalul Foişor, pentru a primi tratament ortopedic. Medicii de la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” spuneau că actorul este stabil, însă este vorba de un pacient vulnerabil prin vârstă şi boli asociate.

Actorul în vârstă de 88 de ani a fost transferat de la Cluj-Napoca la Bucureşti cu o aeronavă SMURD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici