Un vagon al trenului de călători Curtici-Bucureşti a deraiat între staţiile Rupea şi Racoş. Pasagerii au fost preluaţi de autocare

  • Vagonul al treilea al trenului IRN Curtici-Bucureşti Nord a deraiat sâmbătă între staţiile Rupea şi Racoş.
  • Linia de cale ferată a fost închisă temporrar, a anunţat CFR SA.
Urmărește
741 afișări
Imaginea articolului Un vagon al trenului de călători Curtici-Bucureşti a deraiat între staţiile Rupea şi Racoş. Pasagerii au fost preluaţi de autocare

Un vagon al trenului de călători Curtici-Bucureşti a deraiat între staţiile Rupea şi Racoş

UPDATE Pasagerii din trenul Curtici-Bucureşti, preluaţi de autocare, după ce un vagon a deraiat

Pasagerii trenului internaţional Curtici-Bucureşti Nord vor fi preluaţi de autocare şi duşi în Braşov, după ce un vagon al garniturii a deraiat sâmbătă între staţiile Rupea şi Racoş, anunţă CFR SA.
 
Potrivit companiei, este vorba de aproximativ 200 de călători din trenul IRN 347 Curtici - Bucureşti Nord. Aceştia vor fi preluaţi cu 4 autocare, puse la dispoziţie de operatorul naţional, şi duşi în Braşov, de unde vor pleca spre Bucureşti cu alte trenuri.
 
Trenul internaţional IRN 347 (Curtici - Bucureşti Nord) este oprit din circulaţie începând cu ora 12:10 din cauza deraierii, de un boghiu, a celui de-al treilea vagon din compunerea garniturii.

Ştirea iniţială

CFR SA anunţă că trenul internaţional IRN 347 (Curtici - Bucureşti Nord) este oprit din circulaţie începând cu ora 12:10 din cauza deraierii, de un boghiu, a celui de-al treilea vagon din compunerea garniturii.

Evenimentul s-a produs pe firul I, între staţiile Rupea şi Racos, la km 237+400, interval feroviar pe care se circula cu restricţii de viteză de 30 km/h.

Firul II Rupea - Racoş este închis permanent pentru lucrări de reabilitare, traficul feroviar pe intervalul respectiv fiind trasat doar pe firul I, transmite compania.

Un alt tren de călători este oprit temporar, IRN 532, care a ajuns la ora 13.10 în Rupea şi va staţiona până la redeschiderea firului I, Rupea - Racoş.

„Personalul feroviar de specialitate al SRCF Braşov şi echipele de intervenţie vor acorda tot suportul tehnic necesar operatorului naţional CFR Călători pentru repunerea vagonului pe şină si retragerea garniturii din linie curentă. De asemenea, facem precizarea că reprezentanţii SRCF Braşov vor colabora cu reprezentanţii operatorului naţional care va stabili măsura necesară continuării călătoriei pentru pasagerii din trenul IRN 347”, anunţă CFR SA.

Evenimentul feroviar va fi investigat de o echipă a AGIFER, care va stabili cauzele prodecerii deraierii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici