Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice. A fost învinsă de finalista de la Roland Garros şi Wimbledon

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a părăsit competiţia olimpică de tenis feminin de la Paris încă din primul tur, învinsă în două seturi de favorita numărul 5, italianca Jasmine Paolini.

Urmărește
321 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice. A fost învinsă de finalista de la Roland Garros şi Wimbledon

Ana Bogdan, eliminată de la Jocurile Olimpice. A fost învinsă de finalista de la Roland Garros şi Wimbledon

Ana Bogdan (96 WTA) a cedat după un meci disputat pe arenele de la Roland Garros, cu 7-5, 6-3, la capătul uneu partide ce a durat o oră şi 41 de minute.

Bogdan a condus în primul set cu 4-1, însă italianca a revenit, a egalat la 5-5 şi apoi a câştigat ultimele două game-uri ale setului de debut.

În actul secund, Paolini a reuşit un break în game-ul 4, break pe care Bogdan nu a mai reuşit să-l recupereze, cu toate că a avut o şansă în game-ul imediat următor.

Paolini, finalistă la Roland Garros şi la Wimbledon în 2024, s-a impus în două seturi şi va juca în turul doi la Paris 2024 cu învingătoarea meciului dintre poloneze Linette şi rusoaica Andreeva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici