FRF: Cinci formaţii au promovat direct în Liga 2

Cinci formaţii au promovat direct în Liga 2, anunţă miercuri FRF. Acestea sunt AFC Metalul Buzău, CS Afumaţi, AFC Câmpulung Muscel, FC Bihor Oradea şi CS Unirea Ungheni.

359 afișări
Imaginea articolului FRF: Cinci formaţii au promovat direct în Liga 2

FRF: Cinci formaţii au promovat direct în Liga 2

Miercuri s-au desfăşurat partidele retur din faza competiţională care a furnizat primele formaţii de Liga 3 promovate în sezonul 2024/2025 din Liga 2 Casa Pariurilor. Au promovat în Liga 2 Casa Pariurilor, după rezultatele din dubla manşă, AFC Metalul Buzău, CS Afumaţi, AFC Câmpulung Muscel, FC Bihor Oradea şi CS Unirea Ungheni.

Ca urmare a trecerii la un sistem competiţional cu 22 de echipe în Liga 2 Casa Pariurilor din sezonul 2024-2025, al şaselea loc promovabil din Liga 3 va fi ocupat de o echipă dintre învinsele în finalele barajelor.

Aceasta va fi desemnată printr-o competiţie formată din semifinale şi finală (cu un singur joc pe terenul primei extrase la „împerecherea” ce va avea loc în 7 iunie), la care vor participa cele mai bune 4 dintre cele 5 echipe învinse în finalele barajelor

Un clasament al acestora s-a realizat luând în calcul toate punctele acumulate în cele 4 meciuri de baraj disputate: finale şi semifinale. În caz de egalitate la număr de puncte acumulate, conform criteriului enunţat mai sus, departajarea s-a făcut în conformitate cu art. 27 din ROAF, luând în calcul doar meciurile de baraj-finale şi semifinale.

SCM Râmnicu Vâlcea – 7 puncte, golaveraj 8-2
CSM Focşani 2007 – 7 puncte, golaveraj 5-4
CS Dinamo Bucureşti – 6 puncte, golaveraj 4-4
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – 4 puncte, golaveraj 4-6
CS Gloria Bistriţa Năsăud – 3 puncte, golaveraj 4-6
Aşadar, primele 4 clasate, evidenţiate, vor participa în semifinalele într-o singură manşă care se vor disputa pe 12 iunie.

Finala care decide ultima echipă promovată va avea loc pe 15 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici