Robert Baggio a fost atacat şi jefuit în propria casă în timpul înfrângerii Italiei în faţa Spaniei la Euro

  • Legendarul fotbalist italian Roberto Baggio a fost atacat şi jefuit de un grup de infractori în locuinţa sa din Altavilla Vicentina, în timpul meciului pierdut de Squadra Azzurra la Euro 2024 în faţa Spaniei.
  • Intruşii înarmaţi au furat tot ce au găsit, rănindu-l pe fostul fotbalist italian la cap.
1365 afișări
Imaginea articolului Robert Baggio a fost atacat şi jefuit în propria casă în timpul înfrângerii Italiei în faţa Spaniei la Euro

Robert Baggio a fost atacat şi jefuit în propria casă în timpul înfrângerii Italiei în faţa Spaniei la Euro

Echipa lui Luciano Spalletti nu a reuşit să impresioneze în a doua sa evoluţie la Campionatul European, cedând în faţa Spaniei cu 1-0, după un autogol al lui Riccardo Calafiori în minutul 55, lăsând echipa pe locul doi în grupă, cu trei puncte.

Pubicaţia Corriere dello Veneto furnizează detalii despre momentul în care Baggio şi familia sa se aflau acasă, în Altavilla Vicentina, urmărind meciul dintre Italia şi Spania de la Euro 2024, când un grup de aproximativ cinci infractori înarmaţi a intrat în casa sa.

Intruşii i-au ameninţat cu armele pe membri familiei lui Bagio, iar când acesta a încercat să riposteze a suferit o rană adâncă la cap după ce a fost lovit cu patul unei arme. Baggio şi familia sa au fost apoi închişi într-o cameră, în timp ce casa le-a fost răscolită.

Infractorii au vandalizat locuinţa lui Baggio, furând bani, obiecte personale, ceasuri şi alte obiecte de valoare. Ulterior, acesta a reuşit să spargă uşa şi să sune la carabinieri, după ce intruşii au plecat.

Baggio a fost dus rapid la camera de urgenţă a unui spital din Arzignano, unde a fost tratat şi s-a ales cu câteva copci la rana de la cap. Carabinierii au interogat familia pentru a începe investigaţia şi au colectat imagini de pe camerele de supraveghere din casă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici