S-a aflat pedespa primită de copilul ce a intrat pe teren să facă un selfie cu Ronaldo. Decizia luată de UEFA

  • Un tânăr spectator de la Euro 2024 s-a pozat cu Cristiano Ronaldo în timpul victoriei Portugaliei în meciulcu Turcia.
  • Copilul a sărit în teren şi a întrerupt meciul pentru poza ce s-a viralizat în social media.
  • UEFA a stabilit pedeapsa pentru copilul care şi-a făcut selfie cu Cristiano Ronaldo la Euro 2024
13678 afișări
Imaginea articolului S-a aflat pedespa primită de copilul ce a intrat pe teren să facă un selfie cu Ronaldo. Decizia luată de UEFA

S-a aflat pedespa primită de copilul ce a intrat pe teren să facă un selfie cu Ronaldo. Decizia luată de UEFA

Incidentul a avut loc în timpul victoriei cu 3-0 a Portugaliei în faţa Turciei pe Westfalenstadion din Dortmund. Un tânăr purtând o bluză roşie s-a îndreptat spre cercul central, şi-a scos telefonul şi a făcut poza în timp ce un Ronaldo zâmbitor se apleca pentru a intra în cadru.
 
Tânărul a fugit apoi pentru a evita stewarzii, dar a fost prins şi condus afară din stadion. Fotografia a fost postată pe reţelele de socializare după meci şi a devenit rapid virală.
 
UEFA a indicat că minorul care a intrat pe teren şi a făcut un selfie cu Cristiano Ronaldo sâmbătă va fi interzis la toate meciurile de la Euro 2024, potrivit Express UK.
 
Baiatul pare să fi scăpat "ieftin" pentru incident. De obicei, vinovatul se alege şi cu o plângere penală, însă, având în vedere vârsta copilului, aceasta nu va fi aplicată în acest caz specific.
 
"Nu există răspundere penală pentru copiii sub 12 ani, însă adultul care îi însoţeşte rămâne responsabil pentru asigurarea respectării de către copil a regulilor stadionului, în conformitate cu termenii şi condiţiile de eliberare a biletelor."
 
Un total de cinci fani au reuşit să ajungă pe teren doar în timpul celei de-a doua reprize de sâmbătă. Toţi au vrut să obţină o fotografie cu Ronaldo, care a devenit din ce în ce mai frustrat cu fiecare incident.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici