Keanu Reeves îşi face debutul în cursele auto profesioniste

Starul de la Hollywood, Keanu Reeves, şi-a făcut debutul în cursele auto profesioniste sâmbătă, pe un circuit celebru din SUA. Actorul a evitat cu succes un accident, în timp ce concura în Cupa Toyota GR pe Indianapolis Motor Speedway, relatează AP News.

Urmărește
340 afișări
Imaginea articolului Keanu Reeves îşi face debutul în cursele auto profesioniste

Sursa foto: AP

Reeves a ieşit de pe pistă şi a ajuns pe iarbă la ieşirea din Virajul 9, puţin după jumătatea cursei de 45 de minute. A reintrat pe pistă şi a continuat să conducă, semnalând că nu a fost rănit.

Keanu Reeves, care s-a calificat pe locul 31 din 35 de maşini, a urcat până pe locul 21 şi a evitat cu succes un accident în primul tur, la Virajul 14. A terminat cursa pe locul 25.

Reeves, în vârstă de 60 de ani, concurează la Indianapolis în Toyota GR Cup, o serie de curse specifice Toyota, parte din evenimentul Indy 8 Hour din acest weekend. El va avea o a doua cursă duminică.

Reeves are experienţă anterioară în curse, fiind fost participant la Toyota Grand Prix of Long Beach, în cursa de celebrităţi. El a câştigat evenimentul în 2009.

Actorul urmează să participe marţi la o proiecţie aniversară de 30 de ani a filmului „Speed”, alături de colega sa de platou, Sandra Bullock, în Los Angeles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici