Autorităţile australiene au organizat o amplă vânătoare după ce un crocodil a omorât un copil

  • Autorităţile australiene au organizat o amplă vânătoare după ce un crocodil de mari dimensiuni a omorât o fată de 12 ani.
  • Animalul a fost omorât.
  • Cazul a stârnit o dezbatere naţională despre modul în care astfel de animale pot fi controlate.
Urmărește
425 afișări
Imaginea articolului Autorităţile australiene au organizat o amplă vânătoare după ce un crocodil a omorât un copil

Autorităţile australiene au organizat o amplă vânătoare după ce un crocodil a omorât un copil

Uriaşa reptilă, de peste patru metri lungine şi despre care se crede că are cel puţin 30 de ani, a atacat-o pe fată în timp ce înota cu familia ei săptămâna trecută, potrivit Sky News. Fata a murit, acesta fiind primul deces provocat de un atac al crocodililor din 2018 încoace.

Reptila era cautată de vânători de mai mult timp dar aceştia s-au lovit de diferite interdicţii. Crocodilul a fost până la urmă împuşcat după ce proprietarii zonei au emis o autorizaţie de vânătoare.

Incidentul a stârnit o mare dezbatere în Australia.

Crocodilul de apă sărată este considerat un animal sfânt de mulţi australieni indigeni. În Teritoriul de Nord, locul în care a avut loc atacul, se estimează că există un crocodil la fiecare 2,5 oameni. Numeroşi oameni cer măsuri pentru reducerea populaţiei de crocodili care ameninţă comunităţile din regiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici