Biden spune că Israelul nu va ataca joi rezervele de petrol ale Iranului: „Nu se va întâmpla astăzi”

Preşedintele american Joe Biden nu a negat posibilitatea ca Israelul să atace rezervele de petrol ale Iranului, dar spune că nu este planificată nicio contraofensivă pentru ziua de joi, relatează CNN.

Urmărește
177 afișări
Imaginea articolului Biden spune că Israelul nu va ataca joi rezervele de petrol ale Iranului: „Nu se va întâmpla astăzi”

Biden spune că Israelul nu va ataca joi rezervele de petrol ale Iranului: „Nu se va întâmpla astăzi”

Biden a răspuns întrebărilor privind conflictul actual din Orientul Mijlociu înainte de a pleca joi de la Casa Albă spre Florida şi Georgia.

Întrebat dacă ar sprijini Israelul să atace rezervele de petrol ale Iranului ca represalii pentru atacul masiv cu rachete de marţi împotriva Israelului, Biden a declarat: „Suntem în discuţii în acest sens”, dar „nu se va întâmpla nimic astăzi; vom vorbi despre asta mai târziu”.

Miercuri, Biden a precizat că nu sprijină un atac israelian asupra amplasamentelor nucleare iraniene.

Preşedintele a refuzat să prezinte sancţiunile pe care SUA le iau în considerare împotriva Iranului, spunând unui reporter: „Le voi spune lor înainte să vă spun vouă”.

Joe Biden a adăugat, citat de sursa menţionată, că nu există informaţii actualizate cu privire la ostaticii încă deţinuţi de Hamas în Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici