Încă un politician din oraşul german Mannheim a fost rănit în urma unui atac cu cuţitul

  • Un politician al formaţiunii de dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost rănit în urma unui atac cu cuţitul.
  • Agresiunea a avut loc marţi seara în oraşul german Mannheim.
  • În urmă cu câteva zile, în acelaşi oraş un alt politician de dreapta a fost atacat cu un cuţit.
Urmărește
354 afișări
Imaginea articolului Încă un politician din oraşul german Mannheim a fost rănit în urma unui atac cu cuţitul

Încă un politician din oraşul german Mannheim a fost rănit în urma unui atac cu cuţitul

Un politician local din partidul Alternativa pentru Germania (AfD) a fost rănit într-un atac cu cuţitul la Mannheim marţi seara, a informat miercuri agenţia germană dpa, potrivit Reuters.

Autorităţile nu au oferit încă informaţii despre agresor şi victimă.

Vineri, în oraş a avut loc un alt atac, în timpul unui miting. Un bărbat cu un cuţit a intrat în piaţa în care urma să aibă loc demonstraţia. Mai multe persoane au încercat să-l imobilizeze, dar el a reuşit să scape şi a lovit cu cuţitul. Un poliţist a murit în urma rănilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici