Israelul avertizează Franţa cu privire la ameninţările iraniene la Jocurile Olimpice

Israelul avertizează Franţa cu privire la un complot al „teroriştilor iranieni” de a ataca israelienii la Jocurile Olimpice.

Urmărește
934 afișări
Imaginea articolului Israelul avertizează Franţa cu privire la ameninţările iraniene la Jocurile Olimpice

Israelul avertizează Franţa cu privire la ameninţările iraniene la Jocurile Olimpice

Ministrul de externe Israel Katz trimite o scrisoare omologului său francez, Stéphane Séjourné, în care îl avertizează cu privire la un complot susţinut de Iran pentru a ataca delegaţia israeliană la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, relatează Times of Israel.

„Există persoane care încearcă să submineze natura festivă a acestui eveniment plin de bucurie”, scrie Katz.

„În prezent, avem evaluări cu privire la ameninţarea potenţială reprezentată de proxeneţii terorismului iranian şi de alte organizaţii teroriste care urmăresc să atace membrii delegaţiei israeliene şi turiştii israelieni în timpul Jocurilor Olimpice”.

Katz îşi exprimă „recunoştinţa” faţă de oficialii francezi pentru „măsurile de securitate fără precedent” de protecţie a israelienilor la Jocuri, precum şi pentru respingerea de către guvernul francez a apelurilor de interzicere a Israelului de la Jocurile Olimpice.

Cei 88 de sportivi israelieni prezenţi la Jocurile de la Paris beneficiază de protecţie permanentă din partea serviciilor de securitate franceze şi sunt, de asemenea, păziţi de oficiali Shin Bet, în contextul unei serii de ameninţări la adresa delegaţiei şi a procedurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici