Joe Biden se angajează la a doua dezbatere cu Donald Trump în septembrie

Joe Biden s-a angajat luni să se întâlnească cu Donald Trump pentru o nouă dezbatere prezidenţială în septembrie, după ce a fost aspru criticat pentru prestaţia sa în cadrul întâlnirii lor anterioare de luna trecută.

Urmărește
134 afișări
Imaginea articolului Joe Biden se angajează la a doua dezbatere cu Donald Trump în septembrie

Joe Biden se angajează la a doua dezbatere cu Donald Trump în septembrie

„Am de gând să dezbat atunci când am convenit să dezbatem... în septembrie", a declarat preşedintele american într-un interviu pentru NBC, adăugând că nu „intenţionează să aibă o altă performanţă la acel nivel".

Preşedintele american şi-a apărat din nou atât „capacitatea mentală", cât şi retorica despre Donald Trump, într-un al doilea interviu televizat menit să pună capăt solicitărilor pentru ca acesta să renunţe la candidatura sa, potrivit AFP.

„Sunt bătrân", a spus Biden, „dar sunt cu doar trei ani mai în vârstă decât Trump, în primul rând. Şi în al doilea rând, acuitatea mea mentală a fost al naibii de bună".

Interviul lui Biden a fost cea mai recentă încercare a Casei Albe de a atenua temerile tot mai mari cu privire la vârsta şi starea mentală a democratului, după prestaţia lamentabilă de la dezbaterea din 27 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici