Kamala Harris, despre eliminarea liderului Hamas: „S-a făcut dreptate”

Vicepreşedinta SUA, Kamala Harris, a comentat informaţia despre eliminarea liderului Hamas de către trupele israeliene. S-a făcut dreptate, a spus Harris care este şi candidata democraţilor pentru funcţia de preşedinte al SUA. Yahya Sinwar a fost ucis joi.

Urmărește
105 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris, despre eliminarea liderului Hamas: „S-a făcut dreptate”

Kamala Harris, despre eliminarea liderului Hamas: „S-a făcut dreptate”

Kamala Harris le-a declarat reporterilor din Milwaukee, Wisconsin, după ce armata israeliană a anunţat că l-a ucis pe şeful Hamas că „s-a făcut dreptate”, potrivit Al Jazeera.

„Sinwar a fost responsabil pentru uciderea a mii de oameni nevinovaţi, inclusiv a victimelor din 7 octombrie şi a ostaticilor ucişi în Gaza”, a spus Harris, adăugând că eliminarea liderului Hamas oferă o oportunitate de a pune capăt războiului din Gaza.

„Astăzi pot doar să sper că familiile victimelor Hamas simt un sentiment de uşurare”, a adăugat Kamala Harris.

Şi preşedintele american Joe Biden a declarat joi că moartea liderului Hamas, Yahya Sinwar, reprezintă un moment de uşurare pentru israelieni. De asemenea, eliminarea lui Sinwar oferă în acelaşi timp oportunitatea unei zile fără Hamas la putere în Gaza, a mai spus Biden. Preşedintele american a adăugat că va vorbi cu liderii israelieni despre oportunităţile apărute după dispariţia liderului Hamas.

„Voi vorbi în curând cu prim-ministrul Netanyahu şi cu alţi lideri israelieni pentru a-i felicita, pentru a discuta calea pentru aducerea ostaticilor acasă la familiile lor şi pentru a pune capăt odată pentru totdeauna acestui război, care a provocat atât de multe devastări oamenilor nevinovaţi”, a precizat Biden.

Joi, forţele israeliene l-au ucis pe Yahya Sinwar în timpul unei operaţiuni militare de rutină din Fâşia Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici