- Home
- Externe
- (20.01.2023, 05:11)
- Alexandru Gologan
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Sisteme de rachete defensive au fost ridicate pe acoperişurile Moscovei. Oficialii ruşi au ordonat apărarea capitalei
- Kremlinul pare să se pregătească pentru atacuri asupra capitalei ruse
- Oficialii ruşi au dat ordin ca pe acoperişul clădirilor să fie instalate sisteme de interceptare
- Sistemele S-400 şi Pantsir-S1 sunt adesea folosite în tandem
Urmărește
2258 afișări
Sisteme de rachete concepute pentru a intercepta aeronave şi proiectile inamice par să fi fost desfăşurate deasupra mai multor clădiri administrative şi de apărare din centrul Moscovei. Kremlinul se pregăteşte pentru un potenţial atac îndreptat asupra capitalei Rusiei.
Fotografiile publicate pe reţelele de socializare prezintă un sistem de rachete Pantsir instalat pe acoperişul clădirii ministerului rus al apărării.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
Sistemele cu rază scurtă până la medie sunt folosite pentru apărarea împotriva aeronavelor, elicopterelor şi rachetelor de croazieră. Armata rusă susţine că pot fi de asemenea folosite împotriva ţintelor mai mici, cum ar fi dronele militare şi comerciale, care au devenit omniprezente pe câmpul de luptă de când preşedintele Vladimir Putin şi-a lansat invazia pe scară largă în februarie.
Oficialii ruşi au emis avertismente în încercarea de a descuraja ţările NATO să furnizeze arme mai avansate Ucrainei, susţinând că acestea ar putea declanşa un conflict nuclear.
„Înfrângerea unei puteri nucleare într-un război convenţional poate provoca începutul unui război nuclear”, a declarat Dmitri Medvedev, fost preşedinte, actual vicepreşedinte al Consiliului de securitate al Rusiei.
Oficialii militari ruşi nu au confirmat încă instalarea sistemelor de rachete. Cu toate acestea, apariţia sistemelor de rachete defensive evidenţiază lipsa de succes a Rusiei în război.
Oficialii ucraineni susţin că au început să testeze drone cu rază lungă de acţiune care pot călători până la 1.000 km, suficient încât să ameninţe şi să lovească Moscova.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Jennifer Lopez dezvăluie „dificultățile” pe care le întâmpină ca părinte care are gemeni: „Vrei să dai tot ce ai mai bun pentru ei. Vrei să îi ridici”
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe