Trump apare cu urechea bandajată la Convenţia republicană

Donald Trump şi-a făcut luni o intrare triumfală în prima seară a Convenţiei Naţionale Republicane, fiind ovaţionat de mulţime, la două zile după ce un glonţ al unui posibil asasin i-a zgâriat urechea dreaptă.

Urmărește
421 afișări
Imaginea articolului Trump apare cu urechea bandajată la Convenţia republicană

Sursa foto: AP

Trump a intrat în Fiserv Forum din centrul oraşului Milwaukee cu un bandaj gros pe ureche în timp ce mulţimea scanda „Fight! Fight! Fight!" ("Luptă! Luptă! Luptă!") şi şi-a ridicat pumnii în aer, o referire la reacţia sa în momentele de după ce a fost rănit, relatează Reuters.

Fostul preşedinte a rostit „Mulţumesc".

Trump urmează să accepte în mod oficial nominalizarea partidului într-un discurs susţinut joi la o oră de maximă audienţă şi îl va înfrunta pe preşedintele democrat Joe Biden în alegerile din 5 noiembrie.

Convenţia de patru zile a început la mai puţin de 48 de ore după ce un bărbat înarmat a deschis focul la un miting Trump în Butler, Pennsylvania, ucigând un suporter. Atacatorul a fost împuşcat mortal, iar mobilul său rămâne neclar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici