Un aliat de top al lui Joe Biden spune că preşedintele se gândeşte la înlocuitori care ar putea să-l învingă pe Trump

  • Unul dintre co-preşedinţii naţionali ai campaniei de realegere a preşedintelui Joe Biden a recunoscut vineri că preşedintele evaluează ce potenţial candidat este cel mai bine poziţionat pentru a-l învinge pe Donald Trump.
  • Între timp, Biden continuă să se confrunte cu presiuni tot mai mari din partea colegilor democraţi pentru a preda ştafeta unui nou candidat.
Urmărește
2488 afișări
Imaginea articolului Un aliat de top al lui Joe Biden spune că preşedintele se gândeşte la înlocuitori care ar putea să-l învingă pe Trump

Un aliat de top al lui Joe Biden spune că preşedintele cântăreşte opţiunile pentru alegerile din SUA din noiembrie

Vorbind la Aspen Security Forum, senatorul Chris Coons, unul dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai lui Biden în Senat şi copreşedinte al campaniilor lui Biden din 2020 şi 2024, a declarat că preşedintele reflectează asupra paşilor următori şi îi ascultă pe consilieri în timp ce decide asupra viitorului său politic, notează publicaţia POLITICO.

„Cred că preşedintele nostru cântăreşte ceea ce ar trebui să cântărească, şi anume cine este cel mai bun candidat pentru a câştiga în noiembrie şi pentru a duce mai departe valorile şi priorităţile Partidului Democrat în această campanie”, a declarat el în cadrul unui interviu moderat pentru The Washington Post.

Nume importante care i-ar fi spus lui Biden să se retragă

Până acum, democraţi de top, inclusiv liderul majorităţii din Senat, Chuck Schumer, fostul preşedinte al Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, şi fostul preşedinte Barack Obama ar fi manevrat pentru a-l convinge pe Biden să renunţe la cursă, scrie POLITICO.

De asemenea, până în acest moment, 36 de democraţi i-au cerut preşedintelui Biden să se retragă din cursa pentru Casa Albă, potrivit Sky News.

Cu toate acestea, susţinătorii lui Biden şi purtătorii de cuvânt ai campaniei au negat informaţiile din presă potrivit cărora preşedintele evaluează viitorul candidaturii şi ia în considerare posibilitatea de a se retrage.

Vineri, preşedintele echipei de campanie a lui Joe Biden a recunoscut „scăderea” sprijinului pentru candidatul democrat, dar a insistat că rămâne „absolut” în cursă şi că echipa sa vede „mai multe căi” pentru a-l învinge pe Donald Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici