Andrew şi Tristan Tate nu vor putea părăsi România pentru a călători în UE

  • Curtea de Apel Bucureşti a respins, marţi, cererea fraţilor Andrew şi Tristan Tate, prin care solicitau să li se permită să părăsească România pentru a călători în Uniunea Europeană.
  • Decizia este definitivă.
Urmărește
2280 afișări
Imaginea articolului Andrew şi Tristan Tate nu vor putea părăsi România pentru a călători în UE

Andrew şi Tristan Tate nu vor putea părăsi România pentru a călători în UE

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins cererea fraţilor Tate prin care solicitau să poată călători în UE.

„Respinge ca neîntemeiată cererea inculpaţilor Tate III Emory Andrew şi tate Tristan privind înlocuirea obligaţiei de a nu părăsi teritoriul României cu obligaţia de nu părăsi limita teritorială a Uniunii Europene, decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată”, potrivit deciziei magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, pronunţate marţi.

Decizia Curţii este definitivă.

Astfel, fraţii Andrew şi Tristan Tate nu vor putea părăsi România pentru a călători în spaţiul UE.

În urmă cu o săptămână, cererea fraţilor a fost admisă de magistraţii Trinunalului Bucureşti, însă decizia nu a fost definitivă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici