Doi fraţi, condamnaţi pentru proxenetism, aduşi în ţară din Olanda

Doi fraţi, condamnaţi la închisoare pentru proxenetism, au fost aduşi vineri seara în România din Olanda, a anunţat ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu.

Urmărește
281 afișări
Imaginea articolului Doi fraţi, condamnaţi pentru proxenetism, aduşi în ţară din Olanda

Doi fraţi, condamnaţi pentru proxenetism, aduşi în ţară din Olanda

Potrivit ministrului este vorba de Cociaş Petre Ioan, condamnat la 9 ani şi 4 luni de închisoare, şi de fratele său, Cociaş Viorel Marian, condamnat la 5 ani şi 4 luni de închisoare,

„Erau membrii unui grup infracţional organizat constituit pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, de minori şi proxenetism. Au obligat mai multe tinere, evident printre ele şi minore, să practice prostituţia în Austria şi Germania. Şi au încercat ulterior să scape de executarea pedepselor. Dar, acum vor sta ani buni într-un penitenciar din România”, a declarat Alina Gorghiu.

Cei doi au fost aduşi vineri seara în ţară din Olanda.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici