Alpinistul timişorean Horia Colibăşanu se pregăteşte pentru o nouă aventură

Alpinistul timişorean Horia Colibăşanu se pregăteşte pentru o nouă aventură. Îşi propune să cucerească Gasherbrum II, un gigant de 8.035 de metri din Karakorum, Pakistan.

Urmărește
210 afișări
Imaginea articolului Alpinistul timişorean Horia Colibăşanu se pregăteşte pentru o nouă aventură

Alpinistul timişorean Horia Colibăşanu se pregăteşte pentru o nouă aventură

Colibăşanu a reuşit deja să urce pe 10 dintre cei mai înalţi munţi ai planetei, demonstrând o tenacitate şi o ambiţie de nezdruncinat.

Acum, el porneşte către Gasherbrum II, un munte cunoscut pentru ascensiunea dificilă şi condiţiile extreme.

„Pornesc către o nouă provocare – voi încerca o ascensiune pe Gasherbrum II (8.035 m) din Karakorum, Pakistan. Expediţia face parte din proiectul meu de a atinge cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri ale planetei”, a postat alpinistul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici