Prinţesa din Dubai, care s-a despărţit de soţ pe Instagram, lansează marca de parfum „Divorce”

  • Shaikha Mahra este unul dintre cei 26 de copii ai conducătorului Dubaiului, şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreşedinte şi prim-ministru al EAU.
  • Prinţesa care s-a despărţit de soţ pe Instagram lansează marca de parfum „Divorce”, scrie The Indian Express.
Urmărește
1430 afișări
Imaginea articolului Prinţesa din Dubai, care s-a despărţit de soţ pe Instagram, lansează marca de parfum „Divorce”

Prinţesa din Dubai, care s-a despărţit de soţ pe Instagram, lansează marca de parfum „Divorce”

Shaikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, fiica conducătorului Dubaiului, şeicul Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, care a divorţat de soţul ei, şeicul Mana Bin Mohammed Bin Radhis Bin Mana Al Maktoum, pe Instagram, în luna iulie, şi-a lansat noua marcă de parfum numită „Divorce”, declanşând o discuţie pe reţelele sociale.

Tânăra în vârstă de 30 de ani a dezvăluit flaconul de parfum cu aspect luxos pe Instagram. Videoclipul a prezentat un montaj de sticlă spartă, o panteră neagră şi petale negre cu o sticlă neagră gravată cu cuvântul „Divorce”.

Reacţionând la videoclip, un utilizator a scris: „Într-adevăr, un pas mare. Admir procesul pentru că ce s-ar întâmpla dacă altcineva, ar fi în durere sau depresie, dar un lider real şi adevărat este cel care depăşeşte cele mai mari probleme din viaţă cu soluţii şi răspunsuri mari şi a stabilit un exemplu pentru alţii.” Un alt utilizator a comentat: „Doamne!!! Numele, culoarea, abia aştept!”.

În luna iulie a acestui an, Shaikha Mahra a provocat agitaţie pe internet după ce şi-a părăsit soţul printr-o postare pe Instagram. Într-o notă, ea a scris: „Deoarece eşti ocupat cu alţi tovarăşi, declar prin prezenta divorţul nostru. Divorţez de tine, divorţez de tine şi divorţez de tine. Ai grijă de tine. Fosta ta soţie”.

Fostul cuplu s-a căsătorit în mai 2023. Cei doi au avut primul lor copil, o fată, douăsprezece luni mai târziu. Cei doi şi-au dat unfollow reciproc şi şi-au eliminat fotografiile de nuntă, stârnind o adevărată frenezie.

Shaikha Mahra este unul dintre cei 26 de copii ai conducătorului Dubaiului, şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreşedinte şi prim-ministru al EAU. Este cunoscută pentru susţinerea emancipării femeilor şi pentru sprijinul acordat designerilor locali din EAU. Deţine o diplomă în relaţii internaţionale de la o universitate din Regatul Unit şi a urmat, de asemenea, cursurile Colegiului de administraţie guvernamentală Mohammed bin Rashid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici