- Home
- Life-Inedit
- BUCUREŞTI, (22.09.2011, 12:42)
- Madalina Cerban ,
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Sergiu Nicolaescu a încheiat filmările la "Ultimul Corupt"
Regizorul Sergiu Nicolaescu a încheiat, miercuri seara, filmările pentru cea mai recentă producţie a sa, "Ultimul Corupt", care îi reuneşte în distribuţie pe Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan, Cătălina Grama (Jojo), George Mihăiţă şi Horaţiu Mălăele, informează MediaPro Pictures.
Urmărește
612 afișări
Sergiu Nicolaescu a încheiat filmările la "Ultimul Corupt"
Sergiu Nicolaescu a dat miercuri seara fluierul final filmărilor la "Ultimul Corupt", după ce a filmat ultima secvenţă la stadionul Dinamo.
Horaţiu Mălăele a fost protagonistul ultimului cadru filmat, marcând unul dintre momentele cheie ale poveştii. Senatorul Titel Pangică, personajul interpretat de Horaţiu Mălăele, participă la un meci de fotbal cu un gest populist care ar trebui să îi întărească poziţia politică. Ceva mai devreme el îi adunase la o masă pe toţi prietenii săi, printre care Claudiu Viţelaru (Valentin Teodosiu), care nu a renunţat la interesele sale politice în ciuda umilinţei la care a fost supus, pe Horia Vrabete (Vladimir Găitan), chirurgul estetician care duce o viaţă excentrică, pe Hristu Belciug (George Mihăiţă), secundul său în partid, şi pe Monica Lăcustă (Cătălina Grama), amanta şi aliata sa de încredere. După toate aventurile pe care le au împreună, în ciuda intrigilor pe care le ţes şi a capcanelor pe care şi le întind de-a lungul poveştii, ei rămân prieteni uniţi de o complicitate subînţeleasă şi profitabilă pentru toţi.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Gala ZF 2024. Adrian Sârbu: „Oportunitatea ta este România. Trebuie să te implici în câmpul puterii” / Gerard Baker, editor global Wall Street Journal, prezent la Gală, a vorbit despre viitorul economic al Europei și al SUA în urma victoriei lui Trump
-
Războiul din Ucraina. Ce este noua armă folosită de Rusia în Ucraina. Putin spune că se deplasează cu 3 km pe secundă.
-
Activitatea RAR, în continuare blocată. Nu se pot face ITP-uri în nicio staţie din ţară
-
Adrian Sârbu: N-avem pe cine alege Preşedinte pe 24 noiembrie, dar du-te la vot şi pune ştampila pe alb, pe niciunul! E singura formă să le arăţi că exişti
În timp ce detaliile momentului de pe stadion s-au filmat miercuri seară, cadrul general a fost filmat pe Naţional Arena la meciul de inaugurare din 6 septembrie. Deşi nu a fost uşor, regizorul a reuşit să obţină aprobarea de a filma la un eveniment atât de important din dorinţa de a surprinde la modul cel mai sincer şi natural reacţia publicului român. Mulţimea impresionantă şi atmosfera de la acel meci nu ar fi putut fi reproduse cu toate eforturile regizorale, aşa că Sergiu Nicolaescu are acum pe peliculă un moment cu totul special care va adăuga filmului său o notă de autenticitate.
De altfel, Nicolaescu recunoaşte că filmările la "Ultimul Corupt" nu au fost foarte uşoare şi mărturiseşte că este un perfecţionist: "Mă bucur că am avut o echipă minunată care s-a înscris în termenele fixate, chiar dacă uneori au fost exagerate. Sunt fericit că am terminat filmările în condiţiile pe care mi le-am dorit şi sper să iasă un film bun".
Lungmetrajul "Ultimul corupt" este o continuare a filmului "Poker" (2010), semnat tot de Sergiu Nicolaescu.
Sergiu Nicolaescu a realizat filmul "Ultimul Corupt" într-un timp foarte scurt - 26 de zile, iar filmările au avut loc la Palatul Snagov, loc în jurul căruia gravitează întreaga acţiune, dar şi în mai multe locuri din Bucureşti şi împrejurimi, cum ar fi Studiourile MediaPro din Buftea, Casa Presei Libere, în Parcul Izvor, la Udrişte şi la Glina. Planurile regizorului presupun şi o perioadă de postproducţie optimizată, astfel încât filmul să fie gata de lansare cât mai curând.
Filmografia lui Sergiu Nicolaescu cuprinde peste 50 de lungmetraje, dintre care cele mai cunoscute sunt "Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte" (1971), "Cu mâinile curate" (1972), "Osânda" (1976), "Ultima noapte de dragoste", "Nea Mărin miliardar" (1979), "Ciuleandra" (1985), "Mircea" (1989), "Coroana de foc" (1990), "Triunghiul morţii" (1999), "Orient Express" (2004), "15" (2005), "Supravieţuitorul" (2008).
Dacă filmul "Orient Express" a fost cea mai vizionată premieră românească a anului 2004, probabil că cea mai impresionantă producţie semnată de regizorul Sergiu Nicolaescu a fost "Mihai Viteazul" (1979), cu Amza Pellea în rolul principal - creaţie de referinţă în istoria filmului românesc.
Citește pe alephnews.ro: Adrian Sârbu: N-avem pe cine alege Președinte pe 24 noiembrie, dar du-te la vot și pune ștampila pe alb, pe niciunul! E singura formă să le arăți că exiști
Citește pe www.zf.ro: Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Adrian Sârbu: Cu cât ești mai dezamăgit, cu atât trebuie să mergi duminică la vot și să pui ștampila exclusiv pe alb!
Germania, prinsă în mijlocul unui război care riscă să arunce toată Europa în haos: Cancelarul german Olaf Scholz este presat să trimită rachete cu rază lungă de acţiune în Ucraina
Cine este antreprenoarea care a revoluţionat industria textilă cu afacerea sa? Ea a renunţat la jobul pe care il avea, pentru a se implica într-un proiect pe care îl creştea de mai multă vreme
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Vedeta din filmele pentru adulți s-a cuplat cu un milionar controversat din fotbal
PROSPORT.RO
Cod roșu de viscol și ninsori abundente în România, emis de meteorologii de la Severe Weather Alert
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe