Ceaţă densă în mijlocul ţării. Meteorologii şi poliţiştii au lansat avertizări

  • Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceaţă valabilă duminică dimineaţă în mai multe localităţi din judeţele Braşov şi Covasna.
  • Poliţiştii îi avertizează pe şoferi să conducă prudent în zonele afectate de ceaţă.
Urmărește
53 afișări
Imaginea articolului Ceaţă densă în mijlocul ţării. Meteorologii şi poliţiştii au lansat avertizări

Potrivit avertizării Administraţiei Naţionale de Meteorologie, este vorba despre „ceaţă ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 m şi izolat sub 50 m”.

În judeţul Covasna, ceaţă este la Întorsura Buzăului, Sita Buzăului şi Barcani, iar în judeţul Braşov sunt afectate localităţile Făgăraş, Mândra, Voila, Şercaia, Viştea, Ucea şi Beclean. Avertizarea cod galben este valabilă duminică, până la ora 9.00.

Şi Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române avertizează că „pe multe artere rutiere din judeţele Braşov şi Covasna, vizibilitatea în trafic fiind redusă izolat la sub 50 de metri”.

„Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, sporind atenţia la volan, asigurându-se foarte bine înainte de schimbarea direcţiei, să evite efectuarea de manevre riscante, să folosească în mod corespunzător luminile din dotarea autovehiculelor şi sistemele de dezaburire şi să mărească distanţa de siguranţă dintre autovehicule”, au transmis cei de la Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ceaţă,
cod,
avertizare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici