Ceaţă pe Autostrada Soarelui şi aglomeraţie pe A1 la intrarea în Capitală, joi dimineaţa

Este semnalată ceaţă şi vizibilitate sub 200 de metri pe porţiuni din Autostrada Soarelui, joi dimineaţa, iar pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti este aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală, începând cu Ciorogârla.

105 afișări
Imaginea articolului Ceaţă pe Autostrada Soarelui şi aglomeraţie pe A1 la intrarea în Capitală, joi dimineaţa

Ceaţă pe Autostrada Soarelui şi aglomeraţie pe A1 la intrarea în Capitală, joi dimineaţa

Potrivit Centrului Infotrafic, joi dimineaţa, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 150 - 212, între localităţile Cernavodă şi Constanţa, judeţul Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea sub 200 de metri.

De asemenea, ceaţa reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din judeţele Constanţa şi Tulcea.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, A3 Bucureşti-Braşov, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Este semnalată aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, începând din localitatea Ciorogârla, judeţul Ilfov.

Pentru evitarea accidentelor rutiere, poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi drum, asigurându-se bine înainte de fiecare manevră efectuată, să folosească sistemele de iluminare şi dezaburire, inclusiv luminile de ceaţă în zonele unde este prezent acest fenomen, să semnalizeze orice intenţie de schimbare a direcţiei, să păstreze în mers o distanţă regulamentară între autovehicule şi să evite orice manevră riscantă, adoptând o conduită responsabilă pe tot parcursul traseului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici