România a ajuns la o înţelegere cu Comisia Europeană cu privire la Planul Fiscal. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

  • Premierul Marcel Ciolacu anunţă, miercuri, că România a ajuns la o înţelegere cu Comisia Europeană cu privire la Planul Fiscal.
  • „Este esenţial că experţii Comisiei au fost de acord că România are nevoie de o perioadă de 7 ani, în care să facă investiţii masive în economie”, afirmă el.
Urmărește
304 afișări
Imaginea articolului România a ajuns la o înţelegere cu Comisia Europeană cu privire la Planul Fiscal. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

România a ajuns la o înţelegere cu Comisia Europeană cu privire la Planul Fiscal. Anunţul făcut de Marcel Ciolacu

„Am ajuns la o înţelegere cu Comisia Europeană cu privire la Planul Fiscal. Este esenţial că experţii Comisiei au fost de acord că România are nevoie de o perioadă de 7 ani, în care să facă investiţii masive în economie! Doar astfel vom ajunge la media UE în privinţa dezvoltării, a veniturilor cetăţenilor şi a nivelului de trai în general”, spune Marcel Ciolacu.

Există, adaugă premierul, şi „un acord asupra ideii că dacă deficitul este mai mic decât investiţiile, atunci suntem pe o traiectorie sănătoasă”.

„Evident că, în paralel, statul trebuie să facă un efort de a reduce cheltuielile, astfel ca echilibrul economic să se consolideze în următorii ani. Prin urmare, investiţiile vor creşte în următorii ani. Şi vom continua să investim masiv în economie şi în infrastructură”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici