Alianţa PSD-PNL se coace în spatele lui Ponta şi Antonescu

Liberalii şi social-democraţii au negocieri avansate privind împărţirea sferelor de influenţă electorală şi desemnarea candidaţilor comuni pentru alegerile locale din 2012.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Alianţa PSD-PNL se coace în spatele lui Ponta şi Antonescu

Alianţa PSD-PNL se coace în spatele lui Ponta şi Antonescu

În ciuda divergenţelor manifestate între Victor Ponta şi Crin Antonescu, discuţiile privind alianţa PSD-PNL sunt foarte avansate. Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, şi Radu Stroe, omologul său din PNL, au avut câteva întâlniri în care au negociat formula prin care cele două partide să se prezinte împreună la alegerile din 2012.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici