Exclusiv. Cum a dispărut copacul lui Geoană din curtea PSD

După instalarea lui Victor Ponta în poziţia de şef al sediului din Kiseleff, au început să dispară rând pe rând toate elementele care aminteau de predecesorul său în fruntea social-democraţilor.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Exclusiv. Cum a dispărut copacul lui Geoană din curtea PSD

Exclusiv. Cum a dispărut copacul lui Geoană din curtea PSD

Mircea Geoană începe să iasă uşor, uşor din istoria PSD. De la instalarea sa în fruntea partidului, Victor Ponta a ales biroul folosit de Adrian Năstase şi nu cel în care a stat Mircea Geoană, şefa biroului de presă a fost dată afară, tonomatul de cafea a dispărut, maşina de lux marca Audi a fost înlocuită cu alta, iar conducerea partidului i-a impus fostului preşedinte să nu mai facă declaraţii publice despre strategia partidului.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici