ONG pentru sexul tare şi divorţat

Se întâmplă să treacă ani şi să nu poată să-şi viziteze copilul. Deşi instanţa le dă dreptul, celălalt părinte în grija căruia se află cel mic le interzice.

1 afișare
Imaginea articolului ONG pentru sexul tare şi divorţat

ONG pentru sexul tare şi divorţat

În urma dezmembrării unei familii, de cele mai multe ori bărbaţii capătă apelativul de "divorţat" şi-l pierd pe cel de "tătic". Pentru cei care sunt fără voia lor ţinuţi la distanţă de propriii copii, în România s-a înfiinţat singura asociaţie care luptă "pentru dreptul de a fi tată": "Asociaţia Naţională a Taţilor din România".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici