PD scoate „europupezele“ la înaintare

Alegerile pentru Parlamentul European încing spiritele. Candidaţii îşi arată adevăratele lor valenţe. Cei care i-au desemnat, respectiv membrii conducerii partidelor, nu suflă o vorbă legată de performanţele care i-au împins pe candidaţi pe liste. Criteriile preluate de la societatea civilă şi trâmbiţate de partide nu sunt decât simple vorbe. Vom prezenta succint cine sunt posibilii noştri reprezentanţi în viitorul Parlament European. Vom începe cu Partidul Democrat, care trimite la înaintare „frumuseţile“ sale.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului PD scoate „europupezele“ la înaintare

PD scoate „europupezele“ la înaintare

Partidele politice au testat piaţa, încă de săptămâna trecută, dând publicităţii posibilii candidaţ i la alegerile pentru Parlamentul European. Foştii aliaţi portocalii au aruncat „la zar“ nume controversate, care, nu de puţine ori, au făcut deliciul presei şi nu numai. Chiar dacă în acest moment data alegerilor nu este încă fixată, valoarea intrinsecă a candidaţilor s-a arătat şi continuă să se facă simţită la cele mai înalte cote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici