Petrom va raporta profit de cel putin 540 mil. euro

Analistii celor mai mari companii de brokeraj care acopera Romania estimeaza un profit net pentru Petrom intre 540,5 milioane de euro si 676,87 milioane de euro si o cifra de afaceri intre 3,69 miliarde euro si 3,75 miliarde euro.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Petrom va raporta profit de cel putin 540 mil. euro

Petrom va raporta profit de cel putin 540 mil. euro

Compania urmeaza sa-si publice rezultatele financiare pe 26 februarie. “Cred ca cei mai importanti factori care au influentat rezultatele Petrom in 2007 au fost volumul productiei, a declarat Tamas Pletser.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici