Românii nu gustă "eco"

Lapte de soia, tofu şi pate, sortimente variate de pâine, paste, napolitane, fulgi de cereale, ceaiuri, suc de mere, conserve din fructe, brânzeturi, caşcavaluri, unt, uleiuri, vin. Gama de alimente ecologice produse în România se diversifică de la un an la altul, iar majoritatea acestora ia drumul pieţelor externe.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Românii nu gustă "eco"

Românii nu gustă "eco"

Agricultura fără chimicale creşte încet, dar sigur: de la un an la altul, apar noi producători, procesatori şi importatori, suprafeţele cultivate şi efectivele de animale se "rotunjesc", iar oferta de produse comercializate se diversifică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici