- Home
- Sănătate
- (11.03.2024, 22:06)
- Bianca Popa
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
7 moduri simple de a îmbunătăţi calitatea aerului din casă, fără un purificator
- Există modalităţi de curăţare a aerului fără a folosi un purificator.
- Utilizaţi plante de interior, deschideţi ferestrele şi curăţaţi periodic praful şi podelele pentru a îmbunătăţi calitatea aerului.
- Menţinerea unui mediu interior curat şi aerisit poate contribui la un trai mai sănătos.
Urmărește
2740 afișări
Sursa foto: Pexels
Cu preocupări legate de poluarea aerului din exterior, calitatea aerului interior este adesea neglijată, cu toate că poate prezenta riscuri semnificative pentru sănătate, potrivit Tom`s Guide.
Alergiile şi bolile respiratorii pot fi exacerbate de poluanţii interiori precum praful, bacteriile şi mucegaiul. În timp ce purificatoarele de aer oferă o soluţie, există metode alternative de îmbunătăţire a calităţii aerului în locuinţa dumneavoastră fără a fi nevoie de filtre scumpe.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Moș Crăciun, eroul sărbătorii, are o fișă medicală impresionantă: obezitate, diabet și jet lag extrem
-
Noul guvern. Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultări / PSD, PNL, UDMR şi Grupul Minorităţilor Naţionale vor veni împreună la discuţii
-
Lovitură pentru TikTok. O ţară europeană interzice aplicaţia chineză / Şi în România au fost voci care au cerut suspendarea TikTok în urma alegerilor prezidenţiale
-
Arabia Saudită a avertizat Germania cu privire la bărbatul reţinut pentru atacul de la Magdeburg
1. Deschideţi ferestrele pentru ventilaţie: Permiterea fluxului de aer natural prin deschiderea ferestrelor poate reduce poluanţii interiori, dar fiţi precauţi cu privire la nivelurile de poluare din exterior.
2. Plante pentru purificarea naturală: Anumite plante absorb dioxidul de carbon şi compuşii organici volatili, îmbunătăţind calitatea aerului şi reducând mucegaiul.
3. Ştergerea şi curăţarea regulată a prafului şi a podelelor: Ştergerea săptămânală a prafului cu o cârpă umedă şi, aspirarea, urmată de ştergerea cu mopul pot minimiza acarienii şi alergenii.
4. Trecerea la uleiuri esenţiale: Evitaţi odorizantele care conţin substanţe chimice dăunătoare folosind uleiuri esenţiale în difuzoare pentru un miros natural şi proaspăt.
5. Optaţi pentru lumânări purificatoare de aer: Lumânările din ceară de albine, soia sau ulei de nucă de cocos pot neutraliza poluanţii, îmbunătăţind calitatea aerului şi creând o atmosferă plăcută.
6. Întreţinerea filtrelor unităţilor de aer conditionat: Schimbarea regulată a filtrelor de aer condiţionat previne acumularea de praf, bacterii şi patogeni.
7. Îndepărtarea încălţămintei în interior: Încurajarea membrilor gospodăriei şi a oaspeţilor să îşi scoată pantofii la intrarea în casă minimizează introducerea poluanţilor exteriori în locuinţă.
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Citește pe alephnews.ro: Care sunt cele 16 povești care influențează fizica și astronomia în 2024
Citește pe www.zf.ro: Fabrica de milionari: Revolut a creat averi pe bandă după ce angajaţii şi primii investitori ai fintech-ului au vândut acţiuni în valoare de aproape 1 miliard de dolari de la începutul lunii august
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Moment istoric pentru NASA: Sonda Parker va ajunge la o distanță record de 6,2 milioane kilometri, chiar în Ajunul Crăciunului
Decizie fără precedent: Săptămâna de lucru scade la numai 4 zile, pentru a da posibilitatea oamenilor să se întâlnească, să fie relaxaţi şi să crească natalitatea
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Care sunt cele mai SĂNĂTOASE alimente de pe masa de Crăciun. Specialist în nutriție: „PIFTIA și șoriciul nu au multe calorii”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe